Sunday, December 30, 2007

Blogin juurella


Tässä sitä seisotaan, suuren ja mahtavan blogin juurella ja ihastellaan, mietitään mitä siihen uskaltaisi kirjoittaa? Nyt kun nartsistiset kotisivut ovat vain muisto omasta yksinkertaisuudesta, on aika siirtyä neliskulmaisista pyöreisiin renkaisiin ja avata oma blogi, johon voi avautua omalla nimellä ja seisoa kaiken kirjoittamansa takana. Ajattelin ainakin nyt aluksi kirjoittaa sattumanvaraisesti sekä suomeksi että mm. Tommi Mäkisen suosimaksi "rallienglanniksi". Mikäs sen hauskempaa, kun turakainen kirjoittaa:

"jees ai hädö verikuud skiis todaypat ai still häv sam teknikal proplems vit mai inranposition änd aim nat sädisfait apaut mai reis tudei..."

Tämä blogi ei ole keskittynyt yksinomaan henkilökohtaiseen surkuhupaisaan urheilu-uraani, vaan aion kirjoittaa myös kohtalotovereistani sekä siitä mitenkä hyviä biisejä Hynynen on vuosien varrella tehnyt. Mikäli joskus tunnen tarvetta kommentoida jotain ajankohtaista asiaa, saatan pahimmillaan näin tehdä? Jos sinulla on mielessäsi jotain, mitä haluaisit tässä blogissa käsiteltävän, lähetä sähköpostia tai starttaa oma blogi ja käsittele itse. Kannattaa myös äänestää viikottain vaihtuvassa kysymysosiossani. Tiedä vaikka joskus keksin kysyä jotain kiinnostavaa.

Antoisia hetkiä Galaksit räjäyttävässä blogissani!

No comments: